top of page

INTERNET KOLAČIĆI

POJAM


Internet kolačić predstavlja tekstualnu datoteku sa podacima o Vašim aktivnostima na našem veb – sajtu, koja se skladišti na vašem računaru, tabletu ili mobilnom telefonu. Internet kolačići su neophodni za lakše pregledanje stranica i daju povratnu informaciju veb – sajtu na koji način korisnik koristi i pretražuje sajt. Napominjemo da kolačići ne štete Vašem računaru, tabletu ili mobilnom telefonu.


U KOJU SVRHU KORISTIMO INTERNET KOLAČIĆE

Glavna namena internet kolačića na našem veb – sajtu je da korisničko iskustvo pregledanja veb – sajta bude što jednostavnije, efikasnije i personalizovanije. Pored ovoga, koristimo internet kolačiće kako bismo poboljšali naše usluge i potrebe korisnika, kao i da vam predložimo reklame u skladu sa Vašim navikama surfovanja na internetu.


KO KORISTI PODATKE KOJI SE PRIKUPE PUTEM INTERNET KOLAČIĆA

Podatke koji se na našem veb – sajtu prikupe putem internet kolačića koristimo isključivo mi. Prikupljene podatke mogu koristiti i treća lica (informisati se ko su treća lica u našim Opštim uslovima poslovanja ili u Zaštiti podataka o ličnosti) a u cilju poboljšanja korisničkog iskustva prilikom posete i pretrage na našoj veb – stranici.

bottom of page